Uporabniško ime:    Geslo:       Prijava |  Pozabljeno geslo?
Rocker.si
Rocker.si
Napovednik
Rocker.si
Napovednik
Rocker.si
Anketa


V katero državo najpogosteje hodite na koncerte?Drugo

Slovenijo

Italijo

Avstrijo

Nemčijo

Anglijo

HrvaškoObjavil Špela Macuh
Glasov: 400
Prejšnje ankete

ROCKER.SI - PORTAL ZA ROCKERJE IN METALCE
http://www.rocker.si

Krasni novi rock iz Avstralije
Konec junija se bo na treh slovenskih koncertih predstavila odlična avstralska garana alternative rock atrakcija Baseball. Predskupina bo izvrstni slovenski stoner-noise duet Kweefpossum.


BASEBALL

So eden izmed najnovejih rock bendov iz Avstralije, ki je e iz pradavnine na glasu kot deela z bogato, predvsem pa kvalitetno in povsem svojevrstno, lahko bi rekli celo avtentično, in na uho prepoznavno rock produkcijo. Baseball prihajajo iz Melbourna in e ob prvem posluanju postane jasno, da jo drzno sekajo v smeri, ki jo je e davno tega ubral Nick Cave (najprej z The Birthday Party, kasneje pa z The Bad Seeds), za njim pa tudi (nam prav tako iz prve roke znani) The Gallon Drunk in Dirty Three, Cosmic Psychos, The Saints, Baseball odlično kombinirajo grobi in prvinski kitarski rock z zvoki violine, hitrim, čeprav malce po avstralsko razpotegnjenim ritmom; enskimi vokali in skrivnostno tematiko. Njihova glasba pa ima močno meditativen in rahlo mrakoben pridih. Brez dvoma pa so Baseball, ki bodo kmalu objavili nov album Animal Kingdom, eden najbolj zanimivih in drugače zvenečih garanih art-bendov tega trenutka. Njihovih nastopov pa vsekakor ne gre zamuditi, saj tako eklektični in samosvoji bendi le redko zaidejo v nae loge.


KWEEFPOSSUM

e ima Detroit White Stripes, London The Kills, Akron The Black Keys, ima Murska Sobota Kweefpossum. Garani-stoner-noise duet tvorita prekaljena glasbenika, in sicer: Ivor Knafelj (Plg, ex-Odpisani) ter rojeni Berlinčan Janis Salnajs (ex-Manul) na kitari. Kweefpossum sta trenutno najbolj varovana skrivnost Prekmurja, saj ju je malo ljudi slialo, e manj videlo. Njuna glasba pa obsega iroko paleto anrov - od bluesa, garanega rock'n'rolla pa vse do stoner in noise rocka. Vse to seveda v formi, kakrne pri nas in morda celo v svetu e nismo sliali.

_____________
Keep on rockin!!!
Objavil/a: Marko Drobne - nedelja 03 junij 2007 - 11:01:31 - Komentarji: 0
The Best Of The Beast Day

Končno! 2. junij verjetno e nikoli ni bil tako zaelen dan v letu kot je letonji. Razlog? Preprost. Zaradi Iron Maiden in njihovega koncerta na Beigrajskem stadionu v Ljubljani.

Vsi tisti, kateri se boste odpravili na koncert, boste imeli kaj videti in zagotovljen je dober občutek, ko se bo po vsem norenju, petju, uivanju,... stadion oddaljeval in se bodo v mislih e vrteli prizori s koncerta.
Vsi tisti, kateri pa iz tega ali onega razloga ne bodo videli elezne device v ivo, pa vam na Rocker.si pripravljamo dan z naslovom The Best Of The Beast Day, kjer boste lahko na naem radiu cel dan posluali nič drugega, kot Iron Maiden.

Upamo, da vam bomo s tem vsaj malo polepali dan.

_____________
Keep on rockin!!!
Objavil/a: Marko Drobne - sobota 02 junij 2007 - 07:29:11 - Komentarji: 1
Big Foot Mama: Moja mama ni prava mama
Skupina Big Foot Mama je v studiju Metro pravkar posnela dve skladbi. Prva od obeh skladb, ki jo je e moč sliati na radiu Val 202, v kratkem pa prihaja tudi na ostale radijske postaje, je priredba znane novovalovske klasike Moja mama, s katero je v začetku 80. let skupina Videosex osvojila Jugoslavijo. Bigfooti so jo preoblekli v svoj aranma, malce pohitrili in dodali kitarski rif, prispevali pa jo bodo za praznovanje 35. obletnice radijskega programa Val 202, ki bo 16. junija v parku Tivoli v Ljubljani.


Big Foot Mama

Big Foot Mamo z Mojo mamo vee zanimiva podrobnost. Avtor skladbe je namreč Dare Kaurič, zdaj vodja skupine Kingston. Dare je pesem sestavil, ko je v Idriji na začetku 80. let razgrajal v punk bendu Kuzle, pesem pa so potem prevzeli Videosex. Zanimivo pa je to, da je Dare stric Grege Skočirja in da tako zgodba o mami, ki je končala na triku, ostaja v familiji.

Druga skladba pa je prvi singel prihajajočega albuma, ki ga pa, kot veste, lahko pričakujete proti koncu letonjega leta.

Objavil/a: Mateja Kosi

_____________
Keep on rockin!!!
Objavil/a: Marko Drobne - četrtek 31 maj 2007 - 19:22:49 - Komentarji: 1
Lars ponovno očka!
Lars Ulrich, bobnar skupine Metallica, je ponovno postal očka. Njegovo dekle Connie Nielsen je 21. maja rodila sina z imenom Bryce Thadeus Ulrich-Nielsen. Tako so Layne, Myles in Sebastian dobili novega bratca.

estitkam se pridruujemo tudi mi!


Lars in Connie


_____________
Keep on rockin!!!
Objavil/a: Marko Drobne - torek 29 maj 2007 - 19:40:57 - Komentarji: 3
Anavrin - Better U
Direktno iz uradne spletne strani skupine: " Uspelo nam je!
Ponosno vam predstavljmo prvi single "Better U", z naega drugega prihajajočega studijskega albuma. Single je v obliki videospota dobil tudi zanimivo vizualno podobo, katero smo zaupali mladi reiserki Mirjam Hlastan, ki se je s prvencem "Better U" zares izkazala! (Ponosni smo nate, Mimi!)... Snemali smo na različnih lokacijah po Ljubljani in okolici, od Kiberpipe do kongresne dvorane Gospodarskega razstaviča in Kulturnega doma Dobrova.

Kot zanimivost lahko povemo, da je večina snemanja potekala v toaletnih prostorih in marsikateremu naključnemu obiskovalcu ni bilo jasno, kaj počne 7 fantov z glavno igralko Gigio na straniču toliko časa...
Kaj se v resnici dogaja, lahko preverite v videospotu!"Mi pa e dodajamo, da lahko album pričakujemo nekje jeseni, premiero novih komadov pa boste lahko sliali e 8. junija v Orto Baru v Ljubljani.

_____________
Keep on rockin!!!
Objavil/a: Marko Drobne - torek 29 maj 2007 - 18:47:45 - Komentarji: 0
Pojdi na stran  1 2 3 ... 1732 [1733] 1734 ... 1753 1754 1755
 
Partnerji
http://www.sola-kitare.si/
Zadnje objave
Napovednik
Rocker.si
Napovednik
Rocker.si
Zadnji komentarji
[novice] The Drinkers praznujejo 20 let
Objavil Marko Drobne dne 08 jun : 14:11
Za naslednjih 20 let!

[novice] Avven predstavljajo EOS
Objavil Marko Drobne dne 02 okt : 16:15
Super! Komaj čakam, da slišim tole...

[novice] Motörhead, najglasnejši bend, končno v Ljubljani!
Objavil Marko Drobne dne 27 sep : 16:14
Na tole pa mislim, da nas večina že dolgo čaka...

[novice] Budnica z Dan D na železniški postaji
Objavil Marko Drobne dne 24 sep : 17:03
Ups... Prvi objavljeni videospot ni bil pravi... Popravljeno!

[novice] It's All Metal - 2012/13 Tour
Objavil Marko Drobne dne 22 sep : 10:33
Vsaka vam čast fantje za to potezo!

Naključna slika

Prihajajoči dogodki
Ni prihajajočih dogodkov
Napovednik
Rocker.si
Semptember 2017
Za ta mesec ni dogodkov

PoToSrCePeSoNe
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Prisotni
Gostje: 34, člani: 0 ...

Največ prisotnih: 193
(člani: 0, Gostje: 193) dne 12 mar : 19:26

Člani: 612
Najnovejši član: OstriginaMetalurgija
Partner
Rocker.si
© 2017 ROCKER.SI
www.rocker.si